Indicator intrare-iesire sat

900,00 RON
Pret fara TVA

Indicator(dublu fata) intrare-iesire sat realizat din Alucobond cu caracteristici:

-Greutate scazuta, rigiditate sporita, planeitate; 

-Rezistenta la intemperii; Amortizarea vibratiilor; 

-Impact scazut asupra mediului.

Dimensiuni: panou 137/55cm; stalp teava zincata dimetru 4,8cm inaltime 240cm

Cantitate

 

 

 

ALUCOBOND

Placile de alucobond sunt realizate dintr-un strat interior de polietilena, imbracat in 2 fete de aluminiu cu o acoperire speciala care confera acestui tip de placi un aspect deosebit. Suprafata perfect plana si neteda, este usor si rezistent in timp.

Nontoxic, fabricat prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta.

Suprafata superioara este dublu lacuita sporind rezistenta materialului la abraziune, saruri, umezeala si raze UV, gama ALUCOBOND® distingandu-se printr-o durata de viata sporita.

Autocolantul PVC este o folie autoadeziva printabila. Acesta poate fi lucios, mat sau transparent, iar in anumite cazuri necesita laminarea in vederea obtinerii unei rezistente indelungate impotriva razelor UV, zgarieturilor sau altor factori externi.Autocolantul PVC este un produs exceptional pentru proiecte ambitioase, de calitate superioara si cu impact vizual mare, potrivindu-se perfect unei game variate de aplicatii, atat indoor, cat si outdoor.

PI004